Orbitaal lassen met lasrobot

Orbitaal lassen met de lasrobot.

Periode:
Oktober 2022

Opdracht:

Voor deze opdracht konden wij onze diepgaande expertise in deze geavanceerde lasmethode inzetten. Mafait Techniek is als bedrijf namelijk niet alleen gespecialiseerd in RVS laswerk, gecertificeerd leiding laswerk maar juist ook in orbitaal laswerk.

Uitvoering:

Orbitaal lassen staat synoniem voor perfectie. Met geautomatiseerde precisie en constante rotatie konden we hoogwaardige lassen tot stand brengen die de tand des tijds doorstaan.

De voordelen van orbitaal lassen

Minimale warmte-inbreng: Dankzij de gecontroleerde lasomgeving blijft de warmte-inbreng tot een minimum beperkt. Dit maakt orbitaal lassen uitermate geschikt voor hitte-gevoelige materialen en kritische toepassingen.

Reproduceerbare resultaten: Met orbitaal lassen kunt u rekenen op consistentie. Of het nu gaat om een prototype of een serieproductie, elke lasnaad is identiek aan de vorige, wat leidt tot betrouwbare en reproduceerbare resultaten.

Veelzijdige toepassingen: Orbitaal lassen vindt zijn toepassing in diverse industrieën, waaronder de chemische, nucleaire, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Deze methode is geschikt voor het lassen van buizen, leidingen, fittingen en meer.

Laat ons samenwerken aan uw RVS project

Klaar om de voordelen van RVS lassen te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laat ons uw partner zijn in het verwezenlijken van hoogwaardige RVS laswerkzaamheden. Samen leggen we de lat hoger door kwaliteit en precisie!

Gecertificeerd laswerk

Wij zijn gecertificeerd in leiding laswerk, orbitaal laswerk, rvs- en staal-laswerk naar:
NEN-EN-ISO 14732:2013
NEN-EN-ISO 9606-1:2017
NEN-EN-ISO 5817: 2014

 

 

Wij zijn lid van Metaalunie

Op alle offertes die wij uitbrengen, of overeenkomsten die wij aangaan, zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.
Download hier de Metaalunievoorwaarden.

null