Ervaar onze expertise in TIG-Lassen

null

Als lasser met jarenlange ervaring en een passie voor precisie, willen we u laten zien hoe we met TIG-lassen elke uitdaging kunnen overwinnen en uw projecten naar een hoger niveau kunnen tillen. Mafait Techniek is een bedrijf gespecialiseerd in RVS laswerk, gecertificeerd leiding laswerk en orbitaal laswerk.

Waarom kiezen voor TIG-lassen?

Superieure kwaliteit: TIG-lassen staat synoniem voor ongeëvenaarde kwaliteit. Met minimale warmte-inbreng en een sterke focus op detail, levert deze techniek lasnaden die zelfs de meest kritische inspectie kunnen doorstaan.

Veelzijdigheid: Of u nu dunne plaatmaterialen, dikke constructies of exotische metalen moet bewerken, TIG-lassen is geschikt voor vrijwel alle materialen. Dit maakt het een veelzijdige keuze voor een breed scala aan projecten.

Esthetisch aantrekkelijk: TIG-lassen levert strakke, nette lasnaden met minimale vervorming. Het resultaat is niet alleen duurzaam, maar ook visueel aantrekkelijk, wat belangrijk is voor projecten met hoge esthetische eisen.

Uiterste precisie: Met de volledige controle over de lasboog en de toevoeging van toevoegmateriaal kan een specialist de lasnaad tot op de millimeter nauwkeurig manipuleren. Dit maakt TIG-lassen ideaal voor toepassingen waar precisie van cruciaal belang is.

 

Mafait Techniek RVS-laswerk

 

Mafait Techniek RVS-laswerk

Uw partner in projecten

1. Maatwerk Lassen

Wij begrijpen dat elk project uniek is. Onze TIG-lassen op maat zijn perfect afgestemd op uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om het verbinden van buizen, het construeren van frames of het bewerken van speciale componenten, we hebben de expertise om het te realiseren.

2. Reparaties en Revisies

Heeft u bestaande constructies of onderdelen die moeten worden gerepareerd of gereviseerd? Als TIG-lasser zijn wij bedreven in het herstellen van schade, het verbeteren van bestaande lasnaden en het verlengen van de levensduur van uw constructies.

3. Productie en Fabricage

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner voor uw productie- en fabricagebehoeften? Wij bieden uitgebreide lasservices voor grootschalige projecten en productie. Onze aandacht voor detail en precisie zorgt voor een consistente kwaliteit in elke lasnaad.

Orbitaal lassen

Waarom voor ons kiezen?

Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap onderscheidt ons van de rest. Hier is waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring en Expertise: Mafait Techniek als ervaren TIG-lassers heeft zich bewezen met expertise in verschillende sectoren. Met name in de scheepsbouw, de luchtvaartindustrie, de voedingsindustrie en farma.

Moderne Apparatuur: Wij investeren voortdurend in de nieuwste lastechnologieën en apparatuur om de hoogst mogelijke kwaliteit te garanderen.

Toegewijde Klantenservice: Uw tevredenheid staat bij ons voorop. We werken nauw samen met u om uw visie tot leven te brengen en uw verwachtingen te overtreffen.

Betrouwbaarheid: We begrijpen het belang van tijdige levering en betrouwbare prestaties. U kunt op ons rekenen om uw projecten op schema te houden.

Mafait Techniek RVS-laswerk

Ontdek onze perfectie in TIG-Lassen

Wilt u uw projecten naar nieuwe hoogten tillen met ongeëvenaarde lasnauwkeurigheid en kwaliteit? Laten we samenwerken om uw visie werkelijkheid te maken. Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laat ons uw lasser zijn en uw projecten uitvoeren met de magie van TIG-lassen. Samen leggen we de lat hoger door kwaliteit en precisie!

Gecertificeerd laswerk

Wij zijn gecertificeerd in leiding laswerk, orbitaal laswerk, rvs- en staal-laswerk naar:
NEN-EN-ISO 14732:2013
NEN-EN-ISO 9606-1:2017
NEN-EN-ISO 5817: 2014

 

 

Wij zijn lid van Metaalunie

Op alle offertes die wij uitbrengen, of overeenkomsten die wij aangaan, zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.
Download hier de Metaalunievoorwaarden.

null

Recente projecten

null