Orbitaal lassen: perfectie in metaalverbindingen

null

Als lasser met met een diepgaande expertise in deze geavanceerde lasmethode, zijn wij toegewijd aan het leveren van hoogwaardige, naadloze metaalverbindingen die voldoen aan de strengste eisen van uw project. Mafait Techniek is een bedrijf gespecialiseerd in RVS laswerk, gecertificeerd leiding laswerk en orbitaal laswerk.

Waarom kiezen voor orbitaal lassen?

Ongeëvenaarde nauwkeurigheid: Orbitaal lassen staat synoniem voor perfectie. Met geautomatiseerde precisie en constante rotatie, creëert deze methode gelijkmatige, hoogwaardige lassen die de tand des tijds doorstaan.

Minimale warmte-inbreng: Dankzij de gecontroleerde lasomgeving blijft de warmte-inbreng tot een minimum beperkt. Dit maakt orbitaal lassen uitermate geschikt voor hitte-gevoelige materialen en kritische toepassingen.

Reproduceerbare resultaten: Met orbitaal lassen kunt u rekenen op consistentie. Of het nu gaat om een prototype of een serieproductie, elke lasnaad is identiek aan de vorige, wat leidt tot betrouwbare en reproduceerbare resultaten.

Veelzijdige toepassingen: Orbitaal lassen vindt zijn toepassing in diverse industrieën, waaronder de chemische, nucleaire, farmaceutische en voedingsmiddelenindustrie. Deze methode is geschikt voor het lassen van buizen, leidingen, fittingen en meer.

 

Orbitaal lassen

 

Mafait Techniek RVS-laswerk

Uw partner in projecten

1. Orbitaal Lassen op Maat

Elk project is uniek en vereist een op maat gemaakte aanpak. Als ervaren lasser zijn wij bedreven in het aanpassen van orbitaal Lassen aan uw specifieke behoeften. Of het nu gaat om complexe buisconfiguraties of kritische lasverbindingen, wij hebben de kennis en kunde om het te realiseren.

2. Kwaliteitscontrole en Certificering

Kwaliteit staat bij ons voorop. Onze lasprocessen worden nauwgezet gecontroleerd en we voldoen aan de strengste industriële normen en certificeringen. U kunt vertrouwen op onze expertise voor laswerk van topkwaliteit.

Orbitaal lassen

Waarom voor ons kiezen?

Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap onderscheidt ons van de rest. Hier is waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring en Expertise: Mafait Techniek beschikt over uitgebreide ervaring in orbitaal lassen en heeft met succes projecten in diverse industrieën afgerond.

Moderne Apparatuur: We investeren voortdurend in geavanceerde lasapparatuur en technologieën om de hoogste kwaliteit te waarborgen.

Betrouwbaarheid en Tijdigheid: Wij begrijpen het belang van een tijdige levering. U kunt op ons rekenen om uw projecten op schema te houden.

Mafait Techniek RVS-laswerk

Voer uw projecten uit met orbitaal lassen

Klaar om de voordelen van orbitaal lassen te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laten we samenwerken aan naadloze, duurzame en betrouwbare lasverbindingen die de tand des tijds doorstaan.

Gecertificeerd laswerk

Wij zijn gecertificeerd in leiding laswerk, orbitaal laswerk, rvs- en staal-laswerk naar:
NEN-EN-ISO 14732:2013
NEN-EN-ISO 9606-1:2017
NEN-EN-ISO 5817: 2014

 

 

Wij zijn lid van Metaalunie

Op alle offertes die wij uitbrengen, of overeenkomsten die wij aangaan, zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.
Download hier de Metaalunievoorwaarden.

null

Recente projecten

null