Perfectie verankerd in beeld: foto lassen met röntgencontrole

null

Als ervaren lasser met een diepgaande expertise in deze geavanceerde lasmethode, zijn wij toegewijd aan het leveren van foutloze lasverbindingen die voldoen aan de hoogste normen van uw project. Mafait Techniek is een bedrijf gespecialiseerd in RVS laswerk, gecertificeerd leiding laswerk en orbitaal laswerk.

Waarom kiezen voor foto lassen met röntgencontrole?

Onthul de onzichtbare perfectie:  Röntgencontrole brengt lasverbindingen tot in het kleinste detail aan het licht. Elk aspect van de las wordt geanalyseerd, waardoor zelfs de kleinste imperfecties direct worden geïdentificeerd.

Foutloze resultaten:  Met röntgencontrole zijn fouten verleden tijd. Dit zorgt voor een lasnaad die niet alleen visueel perfect is, maar ook structureel onberispelijk, wat cruciaal is voor de veiligheid en duurzaamheid van uw project.

Documentatie voor toekomstige referenties:  Elke inspectie wordt nauwkeurig gedocumenteerd en gearchiveerd. Dit biedt niet alleen een onmiddellijk overzicht, maar dient ook als waardevolle naslagwerkinformatie voor toekomstige inspecties.

Milieuvriendelijk en duurzaam:  Met röntgencontrole elimineren we de behoefte aan destructieve testmethoden, waardoor zowel tijd als materiaal wordt bespaard. Dit draagt bij aan een duurzamer en efficiënter productieproces.

 

Mafait Techniek RVS-laswerk

 

Mafait Techniek RVS-laswerk

Uw partner in projecten

1. Gecertificeerd Team

Mafait Techniek is een gecertificeerde lasser met uitgebreide ervaring in het uitvoeren van laswerk met visuele controle van iedere lasnaad. We zijn opgeleid en gecertificeerd om de hoogste normen te handhaven en werken nauw samen met een röntgenexpert die we indien gewenst in kunnen zetten bij onze projecten.

2. Geavanceerde Apparatuur

Wij investeren continu in de nieuwste systemen om ervoor te zorgen dat we altijd de meest geavanceerde technologie gebruiken voor de beste lasverbindingen.

3. Grondige Inspectie

Elke las wordt onderworpen aan een uiterst grondige visuele inspectie en wanneer wenselijk dan schakelen wij de röntgenexpert in. We laten geen ruimte voor twijfel en zorgen ervoor dat elk aspect van de las voldoet aan de hoogste kwaliteitsstandaarden.

Orbitaal lassen

Waarom voor ons kiezen?

Onze toewijding aan kwaliteit en vakmanschap onderscheidt ons van de rest. Hier is waarom u voor ons zou moeten kiezen:

Ervaring en Expertise: Mafait Techniek heeft een bewezen staat van dienst in het leveren van laswerk van de hoogste kwaliteit met geïntegreerde röntgencontrole.

Moderne Technologie: We werken samen met de beste röntgenexperts om ervoor te zorgen dat uw projecten worden geïnspecteerd met de hoogste precisie.

Klantgericht: Uw tevredenheid staat bij ons centraal. We werken nauw samen met u om ervoor te zorgen dat het eindresultaat aan al uw verwachtingen voldoet.

Mafait Techniek RVS-laswerk

Ontdek onze perfectie in foto-Lassen

Bent u klaar om uw projecten naar nieuwe niveaus van precisie en veiligheid te tillen? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laten we samenwerken aan foutloze lasverbindingen die de tand des tijds doorstaan. Samen leggen we de lat hoger door kwaliteit en precisie!

Gecertificeerd laswerk

Wij zijn gecertificeerd in leiding laswerk, orbitaal laswerk, rvs- en staal-laswerk naar:
NEN-EN-ISO 14732:2013
NEN-EN-ISO 9606-1:2017
NEN-EN-ISO 5817: 2014

 

 

Wij zijn lid van Metaalunie

Op alle offertes die wij uitbrengen, of overeenkomsten die wij aangaan, zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.
Download hier de Metaalunievoorwaarden.

null

Recente projecten

null