RVS laswerk voor 8" RVS ketels

RVS laswerk voor 8″ RVS ketels

Periode:
December 2022

Opdracht:

De klant wilde RVS Ketels gemaakt hebben, dit is gedaan door een bolle deksel op een RVS leiding te lassen. Deze las moest van binnen en buiten zo glad mogelijk zijn, omdat de ketels later geslepen en hoogglans gepolijst werden.

Uitvoering:

De 60 gekochte deksels zijn op de RVS leidingstukken gehecht, waarna de binnenzijde van de ketel is geformeerd om daarna de leiding en deksel via de buitenzijde, in een lasmanipulator aan elkaar te lassen. Dit is handmatig uitgevoerd met de cup/wig techniek.

Resultaat van het RVS laswerk

De buiten en binnenzijde is een erg mooie las geworden welke daarna nog minimaal geslepen hoefde te worden. De klant heeft zelf drie zeer bekwame lassers in dienst heeft. Ze kwamen tijdens het lassen kijken naar de cuptechniek om te zien hoe een specialist dat doet. Leuk ervaring!

Laat ons samenwerken aan uw RVS project

Klaar om de voordelen van RVS lassen te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laat ons uw partner zijn in het verwezenlijken van hoogwaardige RVS laswerkzaamheden. Samen leggen we de lat hoger door kwaliteit en precisie!

Gecertificeerd laswerk

Wij zijn gecertificeerd in leiding laswerk, orbitaal laswerk, rvs- en staal-laswerk naar:
NEN-EN-ISO 14732:2013
NEN-EN-ISO 9606-1:2017
NEN-EN-ISO 5817: 2014

 

 

Wij zijn lid van Metaalunie

Op alle offertes die wij uitbrengen, of overeenkomsten die wij aangaan, zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.
Download hier de Metaalunievoorwaarden.

null