RVS vloerputten voor kaasmakerij

Nieuwe RVS afvoerputten aangepast in opdracht van de klant.

Opdrachtgever:
Kaasmakerij te Abcoude

Periode:
2020

Opdracht

Aanpassen van RVS afvoerputten voor in kaasmakerij.

Uitvoering

Vier afvoerputten voor in nieuw te bouwen kaasmakerij, voorzien van aflopende goot voor een snellere afvoer van spoelwater.

Resultaat

Vlak voordat de vloer van de kaasmakerij gestort zou worden kreeg de klant een opmerking over de te gebruiken vloerputten, dat de angst bestond dat het afschot in de vloer en het weglopen van het spoelwater een probleem zou kunnen worden. Mafait Techniek werd gebeld om mee te denken. In meerdere fabrieken wordt er naast het gebruik van een put ook een goot toegepast, dit werkt erg goed, waarna Mafait Techniek aanbood de bestaande putten binnen enkele dagen te voorzien van een aangelaste goot voorzien van betonverankering. De klant was erg tevreden samen is er besloten om unieke deksels voor de putten te maken voorzien van logo van de klant, zie foto’s.

Laat ons samenwerken aan uw RVS project

Klaar om de voordelen van RVS lassen te ervaren? Neem vandaag nog contact met ons op voor een vrijblijvende offerte. Laat ons uw partner zijn in het verwezenlijken van hoogwaardige RVS laswerkzaamheden. Samen leggen we de lat hoger door kwaliteit en precisie!

Gecertificeerd laswerk

Wij zijn gecertificeerd in leiding laswerk, orbitaal laswerk, rvs- en staal-laswerk naar:
NEN-EN-ISO 14732:2013
NEN-EN-ISO 9606-1:2017
NEN-EN-ISO 5817: 2014

 

 

Wij zijn lid van Metaalunie

Op alle offertes die wij uitbrengen, of overeenkomsten die wij aangaan, zijn de Metaalunievoorwaarden van toepassing.
Download hier de Metaalunievoorwaarden.

null